O nama

HOTEL VRBAK SINCE 1976

Stati na vrh, daleko ispred konkurencije

Pola veka zaljubljivanja, sklapanja prijateljstava, ambicija, uspeha, napretka, inspiracije, tradicije i života u Hotelu Vrbak.

 

Ispunjen toplinom, tradicijom i nezaboravnim trenucima, jedinstveno čudo arhitekture, uzdignuto nad rekom Raškom, 1976. godine, Hotel Vrbak je postao sinonim za lepotu i luksuz. Od tada postaje predmet divljenja svakog posetioca, poslovnog čoveka i turiste koji je posetio Novi Pazar. Hotel Vrbak je neizostavan deo novopazarske turističke razglednice i svih turističkih magazina i novina koje su pisale turističke priče o Novom Pazaru u svim periodima svoga postojanja do danas.

 

Hotel Vrbak je, uz novog vlasnika, ND Tourism Group 2019. godine doživeo potpuni preporod. Kompletnom rekonstrukcijom, hotelu je vraćen prvobitni sjaj, a sobe su u potpunosti rekonstruisane tako da odišu udobnošću, luksuzom i predivnim ambijentom. Savremeni i luksuzni enterijer Kristalne i Zlatne sale, kao i duga tradicija u održavanju venčanja, slavlja, poslovnih foruma, konferencija i poslovnih sastanaka i svih vrsta događaja čine ovaj hotel pravim izborom za poslovne, mlade i porodicne ljude. Novo ruho, kao i reka Raška koja umirujuće teče ispod hotela, čine ga jedinstvenim u regionu.

U hotelu Vrbak vas, uz toplu dobrodošlicu, očekuje udoban smeštaj i vrhunska usluga.

loginform

SOCIAL MEDIA

MISIJA

Posvećeni smo zadatku da uz potpuno novo ruho hotela ne ulepšamo samo izgled, već i da podignemo standard usluge na nivo koji dolikuje luksuznom hotelu kakav je Vrbak, pružajući svojim gostima nezaboravna i nenadmašiva iskustva.

 

VIZIJA

Stati na vrh, daleko ispred konkurencije, da uz konstantan i visok nivo usluge podignemo standarde regionalnog hotelijerstva kao i postati prva asocijacija za izbor hotela kada se pomene Novi Pazar.

 

LOKACIJA

Hotel se nalazi u strogom centru grada u sklopu trga Isa Bega Isakovića, u neposrednoj  blizini poslovne zone banaka, javnih ustanova, velikih kompanija, butika, prodavnica obuće, marketa, modnih centara, pozorišta, bioskopa, muzeja, galerije, zelene i nadaleko čuvene pazarske modne pijace, doline konfekcije i tekstila. U središtu je najpopularnijih odredišta gradskog noćnog života Novog Pazara uz gradsko šetalište sa mnoštvo restorana, kafeterija i klubova.

 

SMEŠTAJNI KAPACITETI

Hotel raspolaže sa ukupno 59 smeštajnih jedinica na 3 sprata sa četiri različita tipa soba (jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne deluxe, apartmani)

Svaka od ponuđenih soba poseduje sopstveno kupatilo sa tušem kao i LCD TV mini bar, telefon i Wi-Fi.

Posebna pažnja posvećena spoju modernih pogodnosti, opreme i digitalne komunikacije i touchscreen tehnologije. Klasični šarm u prikrivanju svetlosti, umirujućim bojama, u kvalitetu i izboru posteljine i tkanina u našim sobama gostima pruža ugodno i privatno okruženje za miran noćni san.

Udobnost, smiraj i toplina su osećanja koja se doživljavaju kroz panoramski zadivljujući pogled iz hotelskih soba na centar grada i krovove Novog Pazara.

 

OPŠTE KARAKTERISTIKE SOBA

  • Hipoalergijski dušek sa prilagodljivom memorijskom penom (32cm)
  • Hipoalergijski lagani jorgan i jastuci
  • Individualno daljinsko podešavanje klime (heating/cooling system)
  • Elektronski sef
  • Ogledalo za celu figuru
  • Prozori koji se mogu otvarati
  • Elektronski ključ
  • Mapa za izlaz u slučaju evakuacije
  • Važne informacije
  • Ženski kozmetički set

 

 

 

 

DO NAS

Kulturno nasleđe od izuzetnog značaja i članice svetske kulturne baštine UNESCO

Stara čaršija sa bedemom i simbolom grada, kulom motriljom, Hamam, Altun Alem, Arap, Bor i Lejlek džamije, Amir-Agin Han, Sebilj, Muzej Ras i  Zlatarski sokak su samo neka mesta i građevine od izuzetnog i posebnog značaja koje kao prsten okružuju naš hotel.

Par kilometara udaljeni, Stari Ras, zajedno sa manastirom Sopoćani, Đurđevim stupovima i Petrovom crkvom predstavljaju mesta od izuzetne vrednosti svrstanih na listu svetske kulturne baštine UNESCO.

Uživajte i osetitete sa nama neviđen ambijent i energiju, kao i spoj Istoka i Zapada u pazarskoj čaršiji koja će vas ostaviti bez daha.

Učestvujte sa nama u događajima, pozorišnim predstavama, izložbama slika, muzejskim postavkama, muzičkim i filmskim festivalima, koncertima i manifestacijama vrednih pamćenja tokom cele godine.

Zainteresovanim gostima našeg hotela i organizovanim turističkom grupama nudimo usluge obilazaka turističkih, kulturnih i sportskih atrakcija Novog Pazara kroz pešačke i autobuske ture uz licenciranog turističkog vodiča uz prethodni dogovor i najavu.

 

RELAKSACIJA

Za ljubitelje aktivnog odmora, rekreacije i sportskih aktivnosti, gosti hotela mogu besplatno uživati u otvorenom sportsko-rekrativnom centru u oazi zelenila na udaljenosti od 50 metara od hotela. Na raspolaganju su i letnji otvoreni olimpijski bazen, dva terena za košarku, teren za mali fudbal sa veštačkom travom, 2 košarkaška terena, 2 odvojena terena namenjena za odbojku i odbojku na pesku, teretana na otvorenom i trim staza za šetače kao i sportska hala Pendik sa restoranom i dečijim parkom i igralištem za decu.

Za organizovanu grupnu zabavu, rekreaciju i trening, zainteresovanim gostima našeg hotela nudimo i usluge turističkih animatora, fitness i sportskih trenera uz profesionalan nadzor uz prethodni dogovor i doplatu.

 

KONFERENCIJE & DOGAĐAJI

Hotel Vrbak raspolaže sa tri konferencijske sale. Kapacitet konferencijskih sala varira od 20 do 700 ljudi, zavisno od postavke svake sale. Sve sale opremljene su modernom, prvoklasnom audio/video konferencijskom opremom kao i pristupom brzom optičkom internetu.

ZLATNA SALA

Konferencijska “Zlatna Sala” može ugostiti od 15 do 80 ljudi, u zavisnosti od postavke. Prostire se na površini od 100m2. Konferencijska sala sadrži: platno, projektor, lap top, 2 flip čarta, 2 bežična mikrofona (više na zahtev), 2 konferencijska mikrofona, ozvučenje, 2 LCD televizora.

KRISTALNA SALA

Prostire se na površini od 1000m2. Kristalna sala sadrži: platno, projektor, motorizovano platno sa projektorom sa daljinskim, lap-top, prezenter, 2 flip čarta, 2 bežična mikrofona (više na zahtev), 2 konferencijska mikrofona, ozvučenje, 2 LCD televizora.

RESTORAN “TRG ISA BEGA”

Konferencijski kapaciteti

Gostima restorana, Trg Isa Bega ali i organizatorima događaja na raspolaganju je klimatizovana sala ili terasa sa koje pruža najlepši pogled na Trg Isa bega Isakovića, reku Rašku i rekreciaoni centar. Takođe, gosti mogu uživati u pogledu na pazarski Bedem i Kulu motrilju. Restoran Trg Isa Bega je sastavni deo hotela i pogodan za organizovanje raznih vrsta događaja, među kojima su proslave, kokteli, prijemi i sl.

VENČANJA I DOGAĐAJI

Venčanje. Dan o kojem se mašta od samog detinjstva treba biti savršeno i organizovano od strane profesionalaca. Hotel Vrbak iza sebe beleži dugu istoriju organizovanja slavlja i venčanja koja nadmašuju sva očekivanja i ostaju dugo zapamćeni.

Saslušaćemo Vaše ideje i želje i pretočiti ih u slavlje o kojem ste oduvek maštali. Dok zaljubljenim mladencima hotel poklanja svadbenu tortu, kao i provedenu noć u jednoj od naših najluksuznijih soba. Vi ste rekli sudbonosno -DA-, ostalo prepustite nama.

 

PARKING

Kako bi vaš san bio još mirniji, hotel Vrbak obezbeđuje svojim gostima besplatan parking u sklopu hotela. Privatni parking u sklopu hotela je sa preko 50 parking mesta. Za velike događaje sa druge ulaza u hotel je javnigradski parking s apreko 1000 parking mesta.

57
Soba
2
RESTORANA
106
OSOBLJE
1
SPA

DOSTIGNUĆA

Award
#1 Global Choice
Award
#2 Top Quality
Award
#1 Genuine Quality